firma D.A.N. Securitywww.parkovanipraha.cz

Prohlášení o ochraně soukromí          flag - stránky v češtině  flag - page in English  flag - italiano  flag - La Página Espanola  flag - Seiten in Deutsch  flag - stránky v ruštině 

Zásady ochrany soukromí

Tyto zásady se vztahují na praktické dodržování práva na soukromí z hlediska ochrany osobních údajů v souvislosti s těmito webovými stránkami provozovanými firmou Daniel Hála - D.A.N. Security (dále jen "firma").

Při zpracování osobních údajů firma dbá na dodržování nejpřísnějších norem zabezpečení a důvěrnosti zaručující soulad se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Firma plně respektuje Vaše právo na soukromí a neshromažďuje žádné osobní údaje o Vás, pokud jste k tomu nedal(a) prokazatelný souhlas. Přístupem na naše internetové stránky vyjadřujete svůj souhlas s postupy získávání a použití informací, popsanými v tomto prohlášení.

Naše webové stránky mohou obsahovat odkazy na jiné stránky, jejichž obsah není pod naší správou, a proto firma nepřijímá jakoukoliv odpovědnost za obsah na těchto webových stránkách. Odkazy na jiné stránky nejsou skryté - jsou označeny tak, aby bylo zřejmé, že jde o externí linky.

Shromažďování a použití údajů

Náš poskytovatel připojení k internetu, který zaznamenává údaje na vlastní zodpovědnost a který je vázán v tomto ohledu předpisy o důvěrnosti, nesmí zpřístupnit příslušné technické informace o návštěvnících jednotlivých webových stránek, pokud mu zpřístupnění určitých informací neukládá zákon.

Získávání informací

Informace získané přímo od vás.
Většinu stránek firmy můžete navštívit bez nutnosti zadávat jakékoli osobní údaje. Na některých stránkách vás však můžeme požádat o osobní údaje, abychom mohli přijmout vaši objednávku na službu, kterou požadujete. Mezi takové osobní údaje mohou patřit:

kontaktní údaje - například vaše jméno, titul, název společnosti/organizace, e-mailová adresa, číslo telefonu atd.

objednávky a dotazy týkající se našich produktů a služeb

informace zaznamenávání událostí a vaše zpětná vazba na naše stránky, produkty a služby obecně.

Informace získané automaticky.
Pořizujeme informace o vašich návštěvách na našich stránkách, například zobrazené stránky, objem přenesených dat, použité odkazy, otevřené materiály a jiné akce, provedené na stránkách firmy. Na stránkách, které otevřete, si můžeme tyto informace spojit s vaší identitou a zjistit tak váš potenciální zájem o naše produkty a služby. Pořizujeme také určité standardní informace, které váš prohlížeč zasílá (tzv. cookies) na každou internetovou stránku, kterou otevřete; například adresa internetového protokolu (IP), druh, možnosti a jazyk prohlížeče, operační systém, datum a čas přístupu na stránku a odkaz, ze kterého jste stránku otevřeli.

Používání souborů cookie

Cookie je malý textový soubor, který se stáhne do vašeho počítače při návštěvě naší webové stránky. Zaznamenává místa na našich webových stránkách, které počítač navštíví a délku návštěv.

Na našich stránkách používáme soubory cookie jak vlastní, tak i cizí. Vlastní soubory cookie jsou nastaveny naším serverem a pomáhají nám identifikovat, na které stránce se postupně nacházíte. Pomáhají nám také vyvolat nastavení provedená při předchozích návštěvách. Zatímco cizí soubory cookie jsou nastaveny jinými servery na náš server. Dodavatele cizích souborů cookie využíváme pro sledování vaší navigace na našich stránkách. Tyto soubory se zablokují snadněji než vlastní soubory cookie.

Soubory cookie neukládají žádné osobní údaje a používají se k sestavení anonymních, souhrnných statistik ve vztahu k požívání stránek návštěvníkem. Soubory cookie nám pomáhají stanovit, jak jsou naše webové stránky výkonné, a lépe vám, jedinečnému návštěvníkovi, přizpůsobit náš obsah.

Pokud si přejete, můžete kdykoliv pomocí rozhraní vašeho prohlížeče zablokovat všechny typy souborů cookie, včetně cizích souborů cookie. (Upozorňujeme vás, že některé funkce našich webových stránek nemusí kvůli zablokovaným souborům cookie fungovat.)

U většiny počítačů můžete nastavit buď automatické přijímání všech souborů cookie, oznámení vždy když byste měli přijmout soubory cookie nebo automatické odmítání všech souborů cookie. Nejběžnější způsoby nastavení předvoleb týkajících se souborů cookie na počítači jsou uvedeny níže. Tyto kroky jsou odlišné pro uživatele počítačů Mac nebo v případě, že váš internetový prohlížeč nebo verze zde není zobrazena. V případě potíží nahlédněte do uživatelské příručky počítače nebo zavolejte na číslo zákaznické linky, které jste obdrželi společně s dokumentací k počítači.

Používáte-li prohlížeč Netscape 6.0:
1. Na hlavním panelu klepněte na Úpravy, poté
2. Předvolby
3. Klepněte na Upřesnit
4. Klepněte na Soubory cookie

Používáte-li prohlížeč Internet Explorer 6.0:
1. Zvolte Nástroje, poté
2. Možnosti internetu
3. Klepněte na záložku Osobní údaje
4. Klepněte na Vlastní úroveň
5. Klepněte na tlačítko „Upřesnit“
6. Označte políčko „Přepsat automatickou správu souborů cookie“ a dle požadavků vyberte Přijmout, Blokovat nebo Dotázat se.

Používáte-li prohlížeč Internet Explorer 5.0 nebo 5.5:
1. Zvolte Nástroje, poté
2. Možnosti internetu
3. Klepněte na záložku Zabezpečení
4. Klepněte na Vlastní úroveň
5. Sjeďte dolů na šestou volbu, abyste zjistili, jakým způsobem Internet Explorer 5 se soubory cookie zachází. Nastavení můžete změnit dle potřeby na Povolit, Zakázat nebo Dotázat se.

A nakonec to nejlepší!

Veškeré naše služby poskytujeme NONSTOP - 24 hodin denně!

  Aktualizováno dne:01.06.2008

Home

O nás

BlueLine

Odlétáme

Parkoviště

Oni systém

On-line rezervace

Kde nás najdete?

Ke stažení

Reference

Kontakty


Partneři

odkaz Hotel Union Praha

ikona odkaz Hotel U dvou zlatých klíčů